Kermis 2017: Zaterdag 23 september t/m dinsdag 26 september……….Opvolgers gezocht!!

By admin • 2017, Kermis • 9 jul 2012

Kermis in Bavel 2017 op:

Zaterdag 23 september
Zondag 24 september
Maandag 25 september
Dinsdag 26 september

KERMIS COMITÉ STOPT ERMEE !!!

Na ruim elf jaar heeft het huidige Bavelse Kermis Comité besloten te stoppen met de organisatie van de Bavelse Kermis. De afgelopen periode is druk gezocht naar opvolging, is intensief gesproken met diverse belangstellenden en zijn de kasteleins en vrijwilligers geïnformeerd. Helaas heeft dat niet geleid tot reacties, opvolgers zijn (binnen het vaste Bavelse vrijwilligerscircuit) helaas niet gevonden.

Daarom bij deze een oproep aan inwoners van oud Bavel en nieuw (Wolfslaar) Bavel. Een oproep aan vriendenclubs, sportverenigingen, buurtclubs, huurdersbelangenverenigingen etc etc. Wil je iets voor Bavel betekenen? Wil je de traditie van de Bavelse Kermis (al 10 jaar in het HART van het dorp) voortzetten, verder uitbouwen?

Je bent van harte uitgenodigd om hierover geïnformeerd te worden. Stel je beschikbaar zodat ook het elfde jaar van de Bavelse Kermis, van zaterdag 23 tot en met dinsdag 26 september, weer een schitterend dorpsfeest wordt.

Met kermisgroet,

Henk en Lian Bruijns, Hans en Lieke Schaerlaeckens, Jac en Marja van Gils

Kerkstraat 54
06-52883373
Kermisinbavel@kpnmail.nl
www.kermisinbavel.nl

LAAT WAT IN DE AFGELOPEN 10 JAAR IS OPGEBOUWD NIET VERLOREN GAAN!!!

Oh Ja, KERMISDARTEN en KERMISRIKKEN gaan in ieder geval door. Hans Marijnissen en Fons van Hooijdonk hebben aangegeven dit voor hun rekening te blijven nemen. Chapeau!!
Vragen, opmerkingen, ideeën? We horen het graag! kermisinbavel@kpnmail.nl of 06-52883373

Programma

Kermistrein