Ballonnenwedstrijd 2011

By admin • • 14 aug 2012

BALLONNENWEDSTRIJD BAVELSE KERMIS 2011

De winnaars zijn bekend!!

Op zaterdagmiddag 24 september jongstleden verzamelden vele kleine en grote Bavelaars zich op het Kerkplein in Bavel. Reden: de Kermis vond voor het 5e jaar op rij plaats op het Kerkplein. Na de officiële opening door Rob van Uden en John Mersel (het luiden van de grote bel van de Luchtschommels van Leander-Van den Oven) gingen, onder een stralende zon en Noord-Oosten wind, tientallen ballonnen de lucht in. Nu, zo’n 1 ½ maand later is bekend wiens ballon de grootste afstand heeft afgelegd en niet minder belangrijk, van wie is het wedstrijdkaartje retour gezonden door de vinder!

Balonnenwedstrijd 2011

We mochten er velen ontvangen. Eén deelnemer hebben we helaas wegens overtreding van de reglementen niet in de uitslag op kunnen nemen (had de ballon zonder wedstrijdkaartje de lucht in gestuurd en het kaartje bij het Comité in de brievenbus gestopt. Foei!!).

Wie hebben we wel van harte mogen feliciteren?

  • 1e Prijs (Speelgoedbon t.w.v. €.20,- van De Marskramer Bavel); Marieke Aarts. Ballon geland in Nieuwolda 237 kilometer van Bavel
  • 2e Prijs (Speelgoedbon t.w.v. €.15,- van De Marskramer Bavel); Amber van Lunteren. Haar ballon was gevonden in Hellum wat 231 kilometer van Bavel ligt.
  • 3e Prijs (Speelgoedbon t.w.v. €.10,- van De Marskramer Bavel); Niels Reinieren. De ballon van Niels was geland in Tynaarlo wat 208 kilometer van Bavel is.

Winnaars Balonnenwedstrijd 2011

De jongste deelnemer waar de berichtkaart van terugontvangen was is Mats Onincx (1 jaar). Zijn ballon werd gevonden 32 kilometer van Bavel in Gorinchem. Ook hij mocht een prijs in ontvangst nemen.

Van harte allemaal!! De prijzen zijn afgelopen week aan de winnaars uitgereikt waarbij natuurlijk de kermisspekken en ballonnen niet ontbraken.