Darten

“One hundred and eighty!” Het Kermis Dart Toernooi wordt op de dinsdagavond van de kermis al weer voor de 6e keer gehouden. Deze echte café-happening staat olv Hans Marijnissen en vindt vanaf 20.00 uur plaats in ’t Karrewiel. Vorig jaar telde het toernooi 24 deelnemers en werd er gespeeld in verschillende poules waarna via een knock-out systeem verder werd gestreden om de overwinning. Deze werd gewonnen door Daan Bastiaansen. Voor de komende editie kun je je aanmelden bij kastelein John Klaassen van ’t Karrewiel t/m de avond zelf.

Rikken

Wie wordt de winnaar dit jaar van het Kermis Rik Toernooi en gaat er, naast de felbegeerde beker, met de hoofdprijs vandoor? Er zijn mooie kermisprijzen te winnen! 
Mocht je nou denken ‘kwil wel, maar kennie rikken’, de spelregels kun je hier vinden. 
Voorinschrijving is niet nodig, je kunt maandag 30 september vanaf 19:30 binnen wippen bij de Tussenpauz. Tot dan!

Pokeren

Blinds, Flops, Showdowns…. Wie wordt de Bavelse Fatima Moreira de Melo m/v? Schrijf je nu in voor het Kermis Pokertoernooi! Er zijn mooie kermisprijzen te winnen! Schrijf je snel in bij Thijs van der Vorm via pokerenbavel@gmail.com. Leuk als je erbij bent op dinsdag 1 oktober om 20:00 in de Tussenpauz!
Deelname is gratis.

Telefoonboek biljarten

Men neme: keuen, krijtjes, banden, euromuntjes, bier, een bok en een telefoonboek en je hebt Telefoonboekbiljarten!
Het spel wordt op allerlei manieren bemoeilijkt door het feit dat men een telefoonboek, dat in het midden van het biljart wordt geplaatst, op geen enkele manier mag raken. Onderdeel van het spel zijn munten die op het telefoonboek worden gelegd waardoor het spel extra wordt bemoeilijkt als deze er af vallen als er toch ballen tegenaan worden gestoten en de speelbal van richting verandert. Een spel met veel aspecten dus. De winnaar van het spel is degene die als laatste overblijft en vaak wordt afgesproken dat de winnaar de overige spelers een rondje bier schenkt. Aanmelden bij kastelein John Klaassen. 


Kermismiddag voor ouderen

Sinds 2003 wordt er op de Kermis-dinsdagmiddag voor de Bavelse ouderen (doelgroep van 55 tot 95 jaar) in Cultureel Centrum ’t Klooster op het Jack van Gilsplein een Kermisactiviteit georganiseerd. Het wordt weer een echt feestje voor de senioren uit het dorp en Toos Vermulst en haar team van vrijwilligers zorgen er voor dat zij deze middag niets tekort komen. De gasten worden om 13.30 uur ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Tussendoor zal er een bingo worden gespeeld en bij goed weer wordt omstreeks 15.00 uur een bezoek gebracht aan de kermis. De festiviteiten duren tot 16.30 uur en belangstellenden kunnen zich op de bekende manier aanmelden in ’t Klooster of bij Toos Vermulst.