Kermisdauwtrappen st. Caecilia

In verband met de corona-pandemie zal het traditionele kermisconcert dit jaar plaats maken voor kermisdauwtrappen. Het dauwtrappen met Harmonie St. Caecilia in Bavel is een traditie die al vele jaren onafgebroken bestaat. Dit jaar kon dit evenement, dat altijd plaatsvindt op Hemelvaartsdag, geen doorgang vinden vanwege de corona beperkingen.
Toch gaat Harmonie St. Caecilia ook dit jaar dauwtrappen maar dan op Kermiszondag. Het is altijd een sfeervol evenement om achter de Harmonie op hun mooie klanken mee te lopen en te genieten van de Bavelse omgeving, een praatje te maken, een tussenstop hier en daar, kortom, het is een traditie die we nog lang in Bavel in ere willen houden.

We vertrekken dit jaar stipt om 08.00 uur vanaf het Karrewiel* en maken een mooie ronde met tussenstop door Bavel en Nieuw Wolfslaar (afstand om en nabij 9 km).  

Wilt u meelopen, geef dan even uw naam en aantal deelnemers aan secretariaat@stcaeciliabavel.nl en dan zorgen wij (voor een kleine bijdrage) voor heerlijk worstenbrood en een versnapering. 

* onder voorbehoud